ÉVI 33 KG ÉTEL KIDOBÁSÁT KERÜLHETNÉNK EL! – A MAGYAROK ÉLELMISZERPAZARLÁSI SZOKÁSAIRÓL  

Te belegondoltál már abba, hogy évente mennyi élelmiszert dobsz a kukába, és ennek mekkora hányada lehetne elkerülhető némi tudatossággal? A magyarok ételpazarlási szokásait 2018-ban, egy 1002 fő bevonásával készült közvéleménykutatásban vizsgálta meg Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula és Szakos Dávid.…

Tovább olvasom

4 ok, hogy az éttermed Tudatos partner legyen!

Az Élelmiszerbank 2016-os adatai szerint az Európai Unióban évi 88 millió (!) tonna élelmiszerhulladék keletkezik, ami egy főre vetítve mintegy 173 kg kidobott ételt jelent. Persze tagállamonként különbözik a gondatlan pazarlás mértéke, de ettől függetlenül mi, magyarok sem lehetünk büszkék az egy…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása